Levering in Nederland:

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad binnen 2 dagen geleverd. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen!

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.

U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL.

Vanaf € 100,00 excl. BTW word de verzending gratis verzonden!

*alleen geldig in Nederland

In andere landen gelden andere verzendkosten.

De barcode van uw pakket staat vermeld in de bevestigings e-mail, welke u ontvangt zodra uw order is verzonden. 

*LS Cosmetics heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

Levering in Belgie:

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad binnen 2 dagen geleverd. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen!

Het pakket word in verzending gesteld door PostNL en daarna overgeleverd aan een Belgische transport service. Het pakket blijft wel te volgen via de ontvangen track & trace code welke verstuurd word zodra het pakket verzonden is.

U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL.

Vanaf € 125,00  excl. BTW word de verzending gratis verzonden!

*alleen geldig in Belgie

In andere landen gelden andere verzendkosten.

*LS Cosmetics heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

RETOURNEREN

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [E-MAILADRES]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering verzegelde producten

Het gaat hier om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen (zoals vloeibare producten, gel, gelpolish/gellak, poeders, glitters, etc. Uiteraard mogen de producten NIET zijn gebruikt! Producten met een verzegeling mogen wel retour als ze de verzegeling niet is verbroken:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lscosmetics.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lscosmetics.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product, maar ook als wij weer een ander product moeten verzenden.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@lscosmetics.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Is het pakketje wel al verzonden, dan dient u zelf zorg te dragen voor eventuele extra kosten als wij een nieuw pakket moeten verzenden.